Let op! Wij zijn afwezig t/M 30 mei. Vanaf dan versturen wij weer pakketen op volgorde van bestelling.

GRATIS VERZENDEN VANAF €75 - VOOR 16:00 BESTELD DEZELFDE DAG VERZONDEN
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

HOME > PRIVACYVERKLARING

Privacybeleid Shop4Nails

Website: Shop4Nails.nl

Over ons privacybeleid

Bij Shop4Nails hechten we veel waarde aan uw privacy. We verwerken alleen gegevens die nodig zijn voor het verbeteren van onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die we over u en uw gebruik van onze diensten verzamelen. Uw gegevens worden nooit voor commerciële doeleinden aan derden verstrekt.

Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de diensten van Shop4Nails. De ingangsdatum van deze voorwaarden is 03/04/2024. Bij het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. In dit privacybeleid beschrijven we welke gegevens we verzamelen, hoe we deze gebruiken, en met wie en onder welke voorwaarden we deze gegevens delen. Ook leggen we uit hoe we uw gegevens opslaan, beschermen tegen misbruik en welke rechten u heeft met betrekking tot uw persoonsgegevens.

Als u vragen heeft over ons privacybeleid, neem dan contact op met onze privacycontactpersoon. U vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

Over de gegevensverwerking

Hieronder leest u hoe we uw gegevens verwerken, waar we deze opslaan, welke beveiligingstechnieken we gebruiken en wie toegang heeft tot de gegevens.

Webwinkelsoftware

Onze webwinkel is ontwikkeld met software van MijnWebwinkel. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons verstrekt, worden met deze partij gedeeld. MijnWebwinkel heeft toegang tot uw gegevens om ons technische ondersteuning te bieden. Ze zullen uw gegevens nooit voor een ander doel gebruiken. MijnWebwinkel is verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen op basis van de overeenkomst die we met hen hebben gesloten.

Meer over de gegevensverwerking van andere diensten volgt…

E-mail en mailinglijsten

Voor onze e-mailnieuwsbrieven maken we gebruik van MailChimp. MailChimp zal uw naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. U kunt zich altijd afmelden via de ‘unsubscribe’-link onderaan elke e-mail. Uw persoonsgegevens worden veilig opgeslagen door MailChimp. Ze gebruiken cookies en andere technologieën om inzicht te krijgen in e-mailopeningen en leesgedrag.

Meer over de gegevensverwerking van andere diensten volgt…

Externe verkoopkanalen

Meer over de gegevensverwerking van externe verkoopkanalen volgt…

Doel van de gegevensverwerking

Het algemene doel van de gegevensverwerking is altijd direct gerelateerd aan de opdracht die u ons geeft. We gebruiken uw gegevens niet voor gerichte marketing, tenzij u daar expliciet toestemming voor geeft. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, tenzij dit nodig is voor onze boekhouding en administratie.

Meer over het doel van de gegevensverwerking volgt…

Cookies

Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als onderdeel van de “Analytics”-dienst. Deze cookies worden gebruikt om het websitegebruik te analyseren en rapporten te genereren. Google heeft geen toestemming om de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Meer over cookies en derde partijen volgt…

Wijzigingen in het privacybeleid

We behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. U vindt altijd de meest recente versie op deze pagina. Als het nieuwe beleid gevolgen heeft voor reeds verzamelde gegevens, brengen we u hiervan op de hoogte via e-mail.

Uw rechten

Bij Shop4Nails nemen wij uw privacy serieus. Als gebruiker van onze diensten hebt u verschillende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens. Hieronder vindt u een overzicht van uw rechten:

  1. Recht op inzage: U heeft het recht om op elk moment een kopie op te vragen van de informatie die wij over u hebben. Hiermee kunt u controleren of uw gegevens correct en volgens de wet worden verwerkt.

  2. Recht op rectificatie: Indien u gelooft dat de persoonlijke gegevens die wij over u bezitten onjuist of onvolledig zijn, heeft u het recht om ons te verzoeken deze aan te passen.

  3. Recht op gegevensoverdraagbaarheid: U heeft het recht om uw gegevens die wij verwerken op basis van uw toestemming of in uitvoering van een contract, over te dragen aan een andere organisatie.

  4. Recht op verwijdering: U kunt ons verzoeken om uw gegevens uit onze systemen te verwijderen, bijvoorbeeld als de gegevens niet langer nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld.

  5. Recht op beperking van de verwerking: U heeft het recht om de verwerking van uw gegevens te beperken onder bepaalde omstandigheden, zoals wanneer u de nauwkeurigheid van die gegevens betwist, of als u bezwaar hebt tegen onze verwerking van uw gegevens.

  6. Recht van bezwaar: U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens, op basis van uw specifieke situatie, wanneer de gegevens worden verwerkt voor direct marketing, of voor onze legitieme belangen.

  7. Recht op intrekken van toestemming: Wanneer de verwerking van uw gegevens gebaseerd is op uw toestemming, heeft u het recht deze toestemming op elk moment in te trekken, zonder dat dit afbreuk doet aan de rechtmatigheid van de verwerking op basis van de toestemming vóór de intrekking.

Voor het uitoefenen van deze rechten kunt u contact met ons opnemen via info@shop4nails.nl. Wij zullen uw verzoek binnen 30 dagen behandelen. Indien u ontevreden bent over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

  • Bedrijfsnaam: Shop4Nails
  • Adres: Icarusweg 8, 8938AX Leeuwarden, Nederland
  • Telefoon: (062) 120-4241
  • E-mail: info@shop4nails.nl

Privacycontactpersoon: Izabella Gorzycka Visser

Voor vragen over ons privacybeleid kunt u altijd contact opnemen met onze privacycontactpersoon.

De waardering van shop4nails.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.